Palvelut

 

Pesu

Esipesemme auton aina tarvittavien pesuaineiden mukaisesti. Huolellinen kinnastelu laadukkaalla pesukintaalla, sekä pesuaineella. Ovienväli pesu, vanteiden pesu näihin soveltuvien pesuaineiden kanssa. Lopuksi suoritamme hellävaraisen kuivauksen. Pesuihin on saatavana lisäpalveluita esim, pienpoisto, raudanpoisto ja pesuvaha. 

 

Sisäpesu

Huolellinen ja tarkasti tehty imurointi. Lattiamattojen pesu ja käsittely. Pölyjen ja tahrojen pyyhintä pinnoilta ja hoito. Penkkien märkäpesu/ nahkapenkkien puhdistus ja suojaus. Tekstiilien märkäpesut.

Hintaan vaikuttaa auton koko ja likaisuus. Mahdollisuus myös lisäpalveluna kattoverhoilun pesu, lattiaverhoilun pesu, hajunpoisto. Kysy lisää.

 

Kevyt sisäpesu

Huolellinen ja tarkasti tehty imurointi. Lattiamattojen pesu ja käsittely. Pölyjen pyyhintä pinnoilta. Ikkunoiden pesu. Hintaan vaikuttaa auton koko, sekä likaisuus.

 

Kovavahaus

Auton päältäpesu, pienpoiston ja raudanpoiston kanssa. Käytämme laadukasta kovavahaa.

1- step kiillotus

Sisältää auton päältäpesun ja syväpuhdistuksen. Maalipinnan kevyt kiillotus, jolla saadaan maalipinnasta hennoimmat naarmut poistettua ja kiiltoa palautettua.

2-step kiillotus

Sisältää auton päältäpesun ja syväpuhdistuksen. Maalipinnalle suoritetaan kaksi vaiheinen kiillotus. Tämä mahdollistaa jo syvempien naarmujen poistoa.